Agenda

  • Locatie: Alle locaties
  • Wanneer: Alle tijdstippen
  • Type activiteit: Alle activiteiten

Laatste nieuws

media image

Welkom bij het nieuwe, vertrouwde Zebracinema

Vanaf 1 januari af schrijft Zebracinema samen met MOOOV vzw aan een nieuw verhaal. 

Niet dat er gekke bokkensprongen gemaakt worden of het stuur volledig wordt omgegooid. Wel komt Zebracinema, na een jaar proefdraaien, nu volledig onder de vleugels van MOOOV vzw. MOOOV vzw staat in heel Vlaanderen al meer dan 25 jaar garant voor kwalitatieve cinema uit alle hoeken van de wereld. We hopen dan ook dat jij als sympathisant van Zebracinema, als bezoeker aan één of meerdere van de ruim 80 filmvoorstellingen in de 8 deelnemende steden, niks merkt van deze ‘move’.

Aan het filmprogramma van dit voorjaar zal het alvast niet liggen, want je zal blijvend verwend worden met het beste uit het recente filmaanbod. O.a. op het programma de komende weken: het Gouden Palm-winnende 'The Square' van Ruben Östlund, Sofia Coppola’s 'The Beguiled' (prijs beste regisseur in Cannes 2017), of Cannes-Juryprijswinnaar 'Loveless' van Andrej Zvjagintsev. Verder ook: 'In the Fade', de nieuwste film van 'Gegen Die Wand'-regisseur Fatih Akin (met een schitterende Diane Kruger), 'Una mujer fantastica' (Zilveren Beer in Berlijn), en ons eigenste Belgische 'Zagros' van de Belgische regisseur Sahim Omar Kalifa, winnaar van FilmFest Gent.
 

Wij zijn trots op het programma en kunnen alleen maar hopen dat jullie er evenveel van gaan genieten als wij! Veel kijkplezier!
 

Marc Boonen, artistiek directeur MOOOV